28 de març, trobada d’intercanvi d’experiències sobre l’aplicació del Conveni d’Istabul

image(1)

Des de la Plataforma unitària contra les violències de gènere organitzem aquesta acció en el marc del projecte «Participació activa dels moviments de dones i teixit associatiu en les decisions dels organismes internacionals per aconseguir els drets reals de les dones», a través del qual volem contribuir a l’enfortiment de les capacitats de les organitzacions socials catalanes per poder pal·liar les mancances a l’hora de fer incidència.

En aquesta jornada, volem donar a conèixer l’instrument del Conveni d’Istambul com a eina d’incidència en la lluita pels drets de les dones, i com entitats que treballeu en la lluita per l’eradicació de la violència masclista, creiem que us pot ser d’utilitat.

Us animem a participar i us esperem a la TROBADA D’INTERCANVI D’EXPERIÈNCIES SOBRE L’APLICACIÓ DEL CONVENI D’ISTANBUL:

EL CONVENI D’ISTANBUL COM EINA PER LA LLUITA DELS DRETS DE LES DONES

28 de març a les 18h

El Conveni del Consell d’Europa sobre prevenció i lluita contra la violència vers les dones i la violència domèstica, vigent des del 1 d’agost de 2014, signat i ratificat per l’Estat espanyol: com s’està implantant? Quines responsabilitats hi ha? Com es fa front a les disfuncions sobre el seu mandat, que ens trobem en l’atenció a les dones?

La societat civil podem participar en el seguiment de la seva aplicació a través d’informes ombra, previstos en el Conveni. SOM-HI!

Consulteu al document adjunt el programa detallat de l’acte.

Lloc: «La Cuina», Espai Francesca Bonnemaison. Carrer Sant Pere Més Baix, 7 de Barcelona (Metro Urquinaona L1 i L4 – autobusos V15, V17 i 45)

Cal inscripció prèvia, omplint aquest formulari

Organitza: Plataforma unitària contra les violències de gènere

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s