Cuidem el nostre cos

Venim d’una tradició que fa que les dones siguem les primeres a detectar i gestionar els problemes de la cura de la vida.

Entenem que la dedicació d’un temps al nostre cos dintre d’un Foro de veïnes té a veure amb el nostre desig de viure una vida plena, joiosa, autònoma i solidària per nosaltres i per totes les persones. Avui no volem quedar al marge; davant la tendència a l’empitjorament de les nostres expectatives, sentim necessitat de implicar-nos.

Volem partir des dels determinants socials que ens afecten especialment pel fet de ser dones com són la pobresa, la violència en tots els àmbits incloent des del dret al propi cos per viure sense violència fins la preservació i ampliació d’aquells coneixements i pràctiques necessàries d’auto-cura. Volem posar en evidència la mercantilització i els prejudicis patriarcals que fomenten l’homofòbia, el racisme, la mala salut i la nostra invisibilitat. Sempre amb l’idea de que el que afecta a una afecta a totes

Per aportar les experiències de les veïnes i posar en comú des de les diverses perspectives les nostres actuacions, et convidem a que participis amb nosaltres en el Foro amb la teva assistència i també en la preparació d’aquest taller.

Dinamitza:

Xarxa de dones per la Salut

Documents d’interès: